Julegavetips

Julen nærmer seg med stormskritt, og på Fornebu S fortsetter en god og trygg handleopplevelse. Hos oss finner finner du julegaver til alle - og det magiske juleuniverset på senteret vil garantert gi deg julestemning!

16/12/21 Informasjon

Slik handler du trygt på Forenbu S

 

Gavetips til kosedyret

Varme klær, gjerne i deilig ull står høyt på listen til kosedyret. En god bok, duftlys – og selvfølgelig pusete og varme tøfler. Kosedyret vil gjerne ha det hyggelig og lunt rundt seg og vet hvordan man skaper god stemning i hjemmet.

Gavetips til den aktive

Vinteren byr på mange muligheter for den aktive, uansett om det er på høyfjellet eller i lavlandet. Den aktive setter pris på å få sko, klær eller utstyr som gjør opplevelsen av å bevege seg enda bedre.

Gavetips til den matglade

Den matglade elsker delikatesser, spennende sauser og krydre. Utstyr til kjøkkenet som kniver, gryter og spennende redskaper er alltid velkomne gaver til matelskeren. – Og selvfølgelig kokebøker, tallerkner og glass.

Gavetips til den rolige

Noen barn liker best de litt roligere aktivitetene. Lese, tegne og lytte til musikk, gi en bamse en klem eller spise frokost sammen med familien i helgene.

Gavetips til den lekne

Andre barn er mer aktive, elsker å leke og å utforske nye eventyr. Den lekne liker gaver for både inne- og uteaktiviteter. Praktiske klær å utfolde seg i kan også være gode gavetips til den lekne.

Gavetips til den sosiale

Den sosiale elsker alt som gjør opplevelsen av å gå ut på byen eller invitere venner hjem enda bedre. En god parfyme, et spennende antrekk eller noe lekkert tilbehør blir satt pris på av den sosiale.

Gavetips til den tekniske

Den tekniske setter pris på å få det siste av ny teknologi. Ikke bare telefoner, men klokker, droner og kameraer er også noe den tekniske setter pris på å få. Eller noe teknisk til kjøkkenet eller badet.

Gavetips til den bevisste

Den bevisste vil ikke at det skal handles unødvendige ting – så her bør gaven velges med omhu. Resirkulerbare materialer, miljøvennlig og dyrevennlig produksjon er viktige faktorer for den bevisste.

Følg også med på vår Instagram hvor vi deler gavetips hver dag frem til lille julaften: Fornebu S Instagram

Logg inn