Sommerlige nyheter fra Kalma Interiør

Endelig er sommeren her, og Kalma Interiør på Fornebu S er fylt med sommerlige nyheter som frisker opp ethvert hjem. 

17/06/21 Interiør

Gjør hjemmet klart for varmere tider! Hos Kalma Interiør er det lett å la seg inspirere i deres store butikk og showroom fylt med vakre sommertoner. Interiørkjeden designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Mange år i bransjen har gitt en unik kompetanse til å plukke ut de riktige kombinasjonene som gir deg et personlig hjem. Vi har snakket med butikksjef Eva Svensson om sesongens interiørtrender, og hvilke produkter du lett kan forandre omgivelsene med.

Nå er sommeren her! Hva kan kundene forvente å finne av sommerlige nyheter i deres butikk her på Fornebu S?
Vi har fått inn vakre stettefat i etasjer eller med munnblåst glasskuppel for festens godsaker.
De utrolig populære, evigvarende stilkblomstene og fargerike eucalyptus-kvistene finnes nå i flere farger og delikate puter med matchende pledd til pikniken i hagen.

Hvordan skaper man den ultimate interiørstilen for sommeren?
En stor vase eller noen lekre potter i lyse farger er en enkel måte å få inn sommeren i form av friske blomster. En større gulvstående vase gir alltid en lite ekstra WOW-effekt med en prangende sommerbukett!

Ser vi noen spesielle trender i 2021?
Den tydeligste trenden er de lyse fargene og et bord dekket til fest, nå når vi endelig har lov til å samles- vi har alt fra servise, lin-servietter og serviettringer til anledningen!
For å forsterke årets lyseste dager er det så vakkert med et sommerlig bilde på veggen eller veggdekor i floral stil.

Hva er de viktigste man bør investere i for å skape et hjem fylt med sommerstemning?
Er man mer glad i å skifte ut sofa-putene så er det en klassisk måte for å forandre uttrykket hjemme i stua eller på hytta- nye freshe farger i lyst eller en knall kul gul/grønn/oransje kombo for den vågale.

Bli bedre kjent med Kalma Interiør her.

  • Stikkord: fornebu s, interiør, Kalma, nyheter, sommer, sommerinteriør

Logg inn